top of page

Dynamics BC World

Dynamics BC World er en del af Dynamics World som også inkluderer AX World.

 

BC World er grundlagt efter de samme principper som resten af koncernen, hvor vi kun er interesseret i at tilbyde kunder, konsulenter der er kvalificeret til at udføre opgaven. Vi har set alt for mange gange at opgaver ikke bliver udført optimalt fordi den pågældende udvikler eller konsulent simpelthen ikke har erfaring/viden til at udføre opgaven.

Vi ser samtidigt at der er en stor udskiftning af konsulenter på et projekt, da meget af arbejdet i branchen som følge af ovenstående, foregår som brandslukning og der kan naturligvis også være akut opgaver hvor systemet ikke kører hos en kunde. Dette medfører at kunden der får ”fjernet” en konsulent føler at de om ikke skal starte forfra, men træder i hvert fald nogle skridt tilbage hver gang det sker.

Ejerne bag firmaet har alle mere end 25 års erfaring med ERP-produkterne fra Microsoft, som jo nedstammer fra henholdsvis Navision og Axapta tilbage i slut halvfemserne.

Vi ansætter ikke kolleger medmindre de har mindst 5 års erfaring med produktet de skal arbejde med og grundet vores lange erfaring kender vi det meste af ”A” holdet i branchen og vil kun fokusere på disse.

Vi gør vores yderste for at levere den samme konsulent hver gang, de det er med til at sikre kontinuitet i både opgave og kundeforhold.

 

Hvis du har lyst til at vide hvordan vi kan hjælpe jer, kan du kontakte os enten på mail khj@dynamics-world.dk eller på telefon +45 5238 0811.

bottom of page